Polepšajte si dan s cvetočim balkonskim cvetjem in privlačnimi okrasnimi rastlinami. Za vas vzgajamo in gojimo sadike zelenjave, začimb in drevnin. Prodajamo izključno rastline vrhunske kvalitete.

 

Naj vas vrt in urejena okolica vašega doma osrečujeta. Zaupajte nam vaše želje, z veseljem vam bomo svetovali. Celotno izvedbo in vzdrževanje pa lahko prepustite tudi nam.

NAŠE STORITVE IN PONUDBA

PRODAJA OKRASNIH RASTLIN

Nudimo pestro izbiro okrasnih rastlin. Vzgoji vsake rastline posvečamo veliko časa in s tem zagotovimo visoko kvaliteto rastlin, ki se odraža v bujni in zdravi rasti.

Preverite našo ponudbo, zagotovo se najde kaj še za tako zahtevnega kupca. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri.

BALKONSKO CVETJE

ZASADITEV KORIT

okrasne rastline

Hiša brez balkonskega cvetja je kot drevo brez listov. Izberite si najboljšo kombinacijo balkonskega cvetja za vaš dom. Pelargonije, petunije, begonije, okrasne trave… in še mnogo več.

Za vse tiste, ki za sajenje cvetličnih korit nimate časa, to storitev za vas opravimo mi.

V cvetlična korita zasadimo cvetje po vaših željah, za njih skrbimo ter vam jih spomladi dostavimo na vaš dom.

Poskrbite za širok izbor okrasnih rastlin, ki bo na vašem vrtu in gredicah pričaral prijetno vzdušje. Dekorirajte okolico vašega doma popolnoma po vašem okusu. Na voljo vam je pestra paleta zelenih in cvetočih okrasnih rastlin.

PRODAJA SADIK ZELENJAVE, ZAČIMB IN DREVNINE

SADIKE ZELENJAVE

DIŠAVNICE IN ZAČIMBE

DREVESA IN GRMOVNICE

V sodobnem času je domača hrana vedno bolj cenjena. Poskrbite za bogat vrt, ki vas bo oskrboval z zdravo domačo zelenjavo, začimbami in sadjem. Vzgajamo in prodajamo kakovostne močne in zdrave sadike za vaš vrtiček.

Močna in zdrava sadika zagotavlja obilen in okusen pridelek zelenjave. Sadike so od začetka vzgojene v naših rastlinjakih. Namesto uporabe fitofarmacevtskih sredstev stremimo k uporabi koristnih organizmov (EM), zato so naše sadike zdrave in bodo obilno rodile.

Dišavnice in začimbe so pomemben dodatek k jedem in pijačam za izboljšanje njihovega okusa. Izbirate lahko med sadikami peteršilja, bazilike, mete, drobnjaka, rožmarina, pehtrana… V ponudbi pa imamo tudi trendovske kombinacije zelišč v lončku, ki bodo popestrile kozarec osvežujočega gina, slastne pice, okusnih testenin in sočnega žara.

Vsak naj bi v svojem življenju posadil vsaj eno drevo. Ste vi že posadili svoje?

Javor, smreka, bor, bukev, sadno drevje ali pa avtohtona tisa, gaber… zaupajte nam svoje želje. Potrudili se bomo za vas.

DODATKI

Izbira substrata in gnojil za rastline je zelo pomembna. V naši vrtnariji ponujamo profesionalno

zemljo in gnojila, zaradi katerih bodo vaše rastline lepše uspevale in cvetele.

UREJANJE VRTOV IN OKOLICE

UREJANJE ZELENIH POVRŠIN

Želite imeti urejeno in dih jemajočo okolico vašega doma, ki vam bo v zadovoljstvo in ponos? Pri nas poskrbimo za celovito rešitev ureditve manjših ali večjih vrtov in okolice. Začnemo pri idejni zasnovi in izrisom. Poskrbimo za celotno izvedbo, vključno z grobimi zemeljskimi deli. Vse vrtove opremimo s cvetjem, grmičevjem, drevjem in travo na željo naročnika in poskrbimo za vzdrževanje. Poleg omenjenega obrezujemo in podiramo tudi drevesa in poskrbimo za zasaditev grobov.

Naše izkušnje , znanje in oprema so nam v pomoč pri še tako zahtevnih projektih, kjer vedno zadovoljimo pričakovanja naročnika.

Vrtna zelenica daje naši okolici poseben izgled. Za lepo zelenico pa ni dovolj zgolj košnja. Redno moramo opravljati še številna druga vzdrževalna dela.

Sejanje trave, vodna setev (hydroseeding), gnojenje, prezračevanje, špricanje trave, dosejevanje in vzdrževanje travnatih površin raje prepustite nam.

Nimate ideje za darilo za rojstni dan ali obletnico?

Svojim najdražjim lahko podarite darilni bon naše ponudbe in storitev.

Spodaj gumbek na povpraševalni obrazec.

kontaktiraj nas

DARILNI BONI