Vrtnarija Čeč je začela s svojo dejavnostjo daljnega leta 1991. Začetek našega poslovanja se je začel v garaži poleg naše stanovanjske hiše. Že prvo leto se je izkazalo za uspešno, zato smo v prihodnjih letih svojo dejavnost postopoma širili. Sprva smo poleg stanovanjske hiše postavili rastlinjake, kmalu pa se je zaradi povečanega povpraševanja pojavila potreba po večjih kapacitetah.

Zgodovina in vizija

V sosednji vasi Slavina smo kupili posest in tam postopoma širili vrtnarsko dejavnost ter postali eden glavnih ponudnikov sadik rož in zelenjave v Notranjski regiji. Sčasoma smo svojo dejavnost razširili na urejanje vrtov in okolice ter zelenih površin. V dejavnost se je postopoma vključevala mlajša generacija, zato danes Vrtnarija Čeč predstavlja uspešno družinsko podjetje s skoraj trideset letno tradicijo.

 

Smo ponudnik kvalitetnih sadik in storitev urejanja okolice. Delamo po principu kvalitete pred kvantiteto in vsaki sadiki posvetimo veliko časa, da so rastline lepe in zdrave. Stremimo k ekološki in zdravju ter okolju prijazni pridelavi.

2200 m2 POKRITIH POVRŠIN

Danes proizvodnja in vzgoja rastlin poteka na 2200m2 pokritih površin v šestih rastlinjakih. Rastlinjaki so sodobno opremljeni z avtomatiziranim zalivanjem, senčenjem in prezračevanjem. Ogrevamo jih izključno z okolju prijaznim obnovljivim virom - biomasa.

Težimo k učinkoviti porabi časa, zato pri svojem delu uporabljamo napredno mehanizacijo in gradbene stroje. Pri delu si pomagamo s komunalnimi traktorji, sejalnico za vodno setev, stroji za vertikultiranje, kopačem in podobno. Zaposleni Vrtnarije Čeč pokrivajo področje vzgoje in prodaje rastlin ter področje urejanja okolice, vrtov in zelenih površin. Vsi zaposleni so nadpovprečno usposobljeni in motivirani, za kar se nenehno izobražujejo. Svoja znanja vlagamo v razvoj in širitev naše dejavnosti.

Med svoje reference štejemo urejanje in zasaditev cvetja pri Postojnski jami, hotelu Plesnik v Logarski dolini, urejanje in vzdrževanje zelenice stadiona Stožice ter mnoge druge površine.

VRTOVI

SO NAŠA

STRAST.

Naša vizija je do leta 2030 postati prepoznavni pri urejanju vrtov, okolice in zelenih površin tudi v širši Sloveniji. Na področju vzgoje in prodaje sadik pa bomo nadgrajevali kvaliteto rastlin in tako poskrbeli za zadovoljstvo naših strank ter si zagotovili dolgoročno sodelovanje.

Izkaznica:

VRTNARIJA ČEČ, ČEČ MILOŠ S.P

MATENJA VAS 16A,

6258 PRESTRANEK

SLOVENIJA

 

Matična številka: 3146731000

Davčna številka: SI 99292742

Zakoniti zastopnik: Miloš Čeč

Transakcijski račun:

IBAN SI56 1010 0003 9905 698

(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

 

Vsa vaša vprašanja nam lahko pošljete po e-pošti, nas pokličete po telefonu ali se preprosto oglasite v naših prostorih v Slavini.

 

KONTAKT

LOKACIJA

SPLOŠNI POGOJI